Opslag en Montage    –    Duurzaamheid    –    Algemene voorwaarden    –    Over Ons    –    Klantenservice

 

Welkom bij Cedarland, dè Western Red Cedar specialist van de Benelux.

Bent u op zoek naar gecertificeerd en duurzaam geproduceerd hout dat uitermate geschikt is voor buiten toepassingen? Dan hebben we voor u duurzaam en goed te bewerken hout van Western Red Cedar in diverse sorteringen en uitvoeringen. Wij bieden een groot assortiment gevelbekledingsmateriaal, volhout en boeidelen. Wij hebben een zeer grote voorraad kant-en-klare producten waardoor we u snel van dienst kunnen zijn.

Certificaat voor duurzaamheid

Wij hechten groot belang aan een bewust gebruik van onze beperkte natuurlijke hulpbronnen en daarom importeren wij uitsluitend hout uit duurzaam beheerde bossen (FSC en PEFC). Cedarland is dan ook PEFC-gecertificeerd. Uw garantie voor duurzaam geproduceerd hout.

Scherpe prijzen

Cedarland maakt gebruik van eigen importkanalen, waardoor wij een groot assortiment gevelbekledingsmateriaal, volhout en boeidelen in Red Cedar kunnen aanbieden. Bent u gespecialiseerd gevelbouwer, zzp’er, heeft u een bouwbedrijf of bent u als particulier op zoek naar het beste hout, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door het uitsluiten van tussenhandel zijn onze prijzen doorgaans aanzienlijk scherper dan elders.

Maatwerk

Alle materialen die u op onze site vindt, liggen in ruime mate op voorraad. Bovendien hebben we een grote voorraad ruw en onbewerkt Red Cedar, zodat we ook maatwerk kunnen leveren dat geheel bij uw wensen aansluit.

Transport

Om de klanten van Cedarland zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij u gespecialiseerd transport aan. Western Red Cedar is een houtsoort welke middels professioneel transportbedrijf vervoerd dient te worden. Het zou immers zonde zijn als uw bestelling beschadigd op de plaats van bestemming komt. Onze zakelijke partner Brink XL uit Hardenberg verzorgt voor ons het transport. Zij bezorgen diverse malen per week door heel Nederland (€ 110,- inclusief btw. Waddeneilanden en Zeeland op aanvraag), België of Duitsland (€120,- inclusief btw). U kunt uw producten ook op afspraak afhalen. Neem direct contact met ons op.

Zakelijke klant

Wij waarderen u als zakelijke klant van Cedarland. Om u en uw bedrijf extra te kunnen laten profiteren en u nog beter van dienst te kunnen zijn hanteren wij aantrekkelijke tarieven voor onze terugkerende zakelijke klanten. Hoe werkt het? Vul het zakelijke formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen hierover contact met u op.

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij Cedarland.