Na jaren lang werkzaam te zijn geweest in diverse segmenten van de houtbranche is Cedarland in 2005 opgericht en inmiddels al jaren actief op het gebied van Western Red Cedar en Aziatisch Red Cedar.

Door al deze ervaring en expertise hebben wij een breed netwerk en zeer ruim assortiment. Veel gespecialiseerde gevelbouwers, bouwbedrijven, ZZP’ers als particulieren mogen wij tot onze tevreden klanten rekenen.

Onze voorraad gereed staande producten is de grootste in de Benelux. Door het uitsluiten van tussenhandel zijn onze prijzen doorgaans aanzienlijk scherper dan elders. Wij bieden een groot assortiment gevelbekledingsmateriaal, open gevelsystemen, boeidelen en exclusieve vloerdelen. Alle materialen die u op onze site vindt, liggen in ruime mate op voorraad. Bovendien hebben we een grote voorraad ruw en onbewerkt Western Red Cedar, zodat we ook maatwerk kunnen leveren dat geheel bij uw wensen aansluit.

PEFC, het certificaat voor duurzaamheid! Wij hechten groot belang aan een bewust gebruik van onze beperkte natuurlijke hulpbronnen en daarom importeren wij uitsluitend hout uit duurzaam beheerde bossen (FSC en PEFC). Cedarland is dan ook PEFC-gecertificeerd. Uw garantie voor duurzaam geproduceerd hout.

cedarland western red cedar