Hieronder vindt u het overzicht van alle producten van Cedarland.

Al het Western Red Cedar dat u op onze site vindt, ligt in ruime mate op voorraad. Bovendien hebben we een grote voorraad ruw en onbewerkt Red Cedar, zodat we ook maatwerk kunnen leveren dat geheel bij uw wensen aansluit. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier.

[insert_php]
  ‘product’,
  ‘posts_per_page’ => 12
  );
  $loop = new WP_Query( $args );
  if ( $loop->have_posts() ) {
  while ( $loop->have_posts() ) : $loop->the_post();
  wc_get_template_part( ‘content’, ‘product’ );
  endwhile;
  } else {
  echo __( ‘No products found’ );
  }
  wp_reset_postdata();
  ?>


[/insert_php]

Bent u op zoek naar houtsoorten die duurzaam en stabiel zijn, die zowel voor binnen als buiten zeer goed toepasbaar zijn? Dan heeft Cedarland voor u Western Red Cedar en Aziatisch Red Cedar. Beide soorten hout zijn uitermate geschikt voor verschillende toepassingen zoals gevelbekleding en boeidelen. Ook is het zeer goed te gebruiken als materiaal voor sauna’s, volhout toepassingen en divers tuinmateriaal.

Om de klanten van Cedarland zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij u gespecialiseerd transport aan. Western Red Cedar is een houtsoort welke middels professioneel transportbedrijf vervoerd dient te worden. Het zou immers zonde zijn als uw bestelling beschadigd op de plaats van bestemming komt. Onze zakelijke partner Brink XL uit Hardenberg verzorgt voor ons het transport. Zij bezorgen diverse malen per week door heel Nederland (maximaal € 90,- inclusief btw. Waddeneilanden en Zeeland op aanvraag), België of Duitsland (€110,- inclusief btw).

De bestelde producten kunnen ook op afspraak worden afgehaald. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.