Maatwerk toegespitst op uw specifieke wensen?

Al het Western Red Cedar dat u op onze site vindt, ligt in ruime mate op voorraad. Bovendien hebben we een grote voorraad ruw en onbewerkt Red Cedar, zodat we ook maatwerk kunnen leveren dat geheel bij uw wensen aansluit.

U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier.

Al ons Western Red Cedar en Aziatisch Red Cedar wordt gedroogd, gezaagd en geschaafd door Hout Industrie Gramsbergen (HIG). Al vele jaren beschikken zij over de juiste expertise en ervaring om Red Cedar af te werken tot een fantastisch eindproduct. Naast een grote verscheidenheid aan profileringsmogelijkheden beschikt de zagerij ook over een eigen droogkamer waar het Red Cedar kan worden terug gedroogd tot het juiste vochtigheidspercentage. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om uw maatwerk product naar uw wens te produceren. Met recht een professionele partner van Cedarland.

Bent u op zoek naar houtsoorten die duurzaam en stabiel zijn, die zowel voor binnen als buiten zeer goed toepasbaar zijn? Dan heeft Cedarland voor u Western Red Cedar en Aziatisch Red Cedar. Beide soorten hout zijn uitermate geschikt voor verschillende toepassingen zoals gevelbekleding en boeidelen. Ook is het zeer goed te gebruiken als materiaal voor sauna’s, volhout toepassingen en divers tuinmateriaal.