Om de klanten van Cedarland zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij u gespecialiseerd transport aan.

Western Red Cedar is een houtsoort welke middels professioneel transportbedrijf vervoerd dient te worden. Het zou immers zonde zijn als uw bestelling beschadigd op de plaats van bestemming komt. Onze zakelijke partner Brink XL uit Hardenberg verzorgt al diverse jaren naar volle tevredenheid het transport van onze producten. Middels gespecialiseerd lengte transport bezorgen zij diverse malen per week door heel Nederland en België. Ook in Duitsland kan bezorgd worden.

Cedarland vind het belangrijk dat haar professionele partners waarde hechten aan duurzaam ondernemerschap en betrokken zijn bij het milieu. BrinkXL verzorgd dan ook het transport op een duurzame en innovatie wijze. U kunt hierover meer lezen op de website van BrinkXL.

Transport en bezorging door heel Nederland kost € 125,- exclusief btw. Waddeneilanden (vaste land) en Zeeland indicatief € 125,- exclusief btw, indicatief België of Duitsland indicatief € 175,- inclusief btw.

De bestelde producten kunnen ook op afspraak worden afgehaald. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar houtsoorten die duurzaam en stabiel zijn, die zowel voor binnen als buiten zeer goed toepasbaar zijn? Dan heeft Cedarland voor u Western Red Cedar en Aziatisch Red Cedar. Beide soorten hout zijn uitermate geschikt voor verschillende toepassingen zoals gevelbekleding en boeidelen. Ook is het zeer goed te gebruiken als materiaal voor sauna’s, volhout toepassingen en divers tuinmateriaal.