Wij waarderen u als zakelijke klant van Cedarland. Om u en uw bedrijf extra te kunnen laten profiteren en u nog beter van dienst te kunnen zijn hanteren wij aantrekkelijke tarieven voor onze terugkerende zakelijke klanten. Hoe werkt het? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen hierover contact met u op.

Bent u op zoek naar houtsoorten die duurzaam en stabiel zijn, die zowel voor binnen als buiten zeer goed toepasbaar zijn? Dan heeft Cedarland voor u Western Red Cedar en Aziatisch Red Cedar. Beide soorten hout zijn uitermate geschikt voor verschillende toepassingen zoals gevelbekleding en boeidelen. Ook is het zeer goed te gebruiken als materiaal voor sauna’s, volhout toepassingen en divers tuinmateriaal.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  KvK-nummer (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Bericht

  PEFC: certificaat voor duurzaamheid. Wij hechten groot belang aan een bewust gebruik van onze beperkte natuurlijke hulpbronnen en daarom importeren wij uitsluitend hout uit duurzaam beheerde bossen (FSC en PEFC). Cedarland is dan ook PEFC-gecertificeerd. Uw garantie voor duurzaam geproduceerd hout.

  Transport: Om de klanten van Cedarland zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij u gespecialiseerd transport aan. Western Red Cedar is een houtsoort welke middels professioneel transportbedrijf vervoerd dient te worden. Het zou immers zonde zijn als uw bestelling beschadigd op de plaats van bestemming komt. Onze zakelijke partner Brink XL uit Hardenberg verzorgt voor ons het transport. Zij bezorgen diverse malen per week door heel Nederland (maximaal € 125,- exclusief btw. Waddeneilanden en Zeeland op aanvraag), indicatief België of Duitsland (€175,- exclusief btw).